stravična priča

Sin silovao majku - dvaput!

\'gradska......zagreb...15.09.2004 narkomanka snimio robert anic    zene depresija\'
Robert Anić/Pixsell
29.08.2013.
u 09:07

Dvadesetpetogodišnji Vladimir Petrović u noći sa subote na nedjelju dvaput je silovao vlastitu majku u Srbiji

Užasavajuća priča dolazi iz Srbije, gdje je 25-godišnji sin Vladimir Petrović silovao majku Stanojku Petrović dvaput.

 Stariji sin Vladimir dva puta, u gluho doba noći, me silovao! Tukao me ranije, kad dođe pijan kući, a stalno je bio „pod gasom“, toliko da često nije znao za sebe, ali ni u najgorem košmaru nisam očekivala da će mene, majku koja ga je odgajala, silovati  ispričala je Stanojka svoju stravičnu priču za Večernje novosti.

Sve se dogodilo između 23 i 2 sata ujutro s noći sa subote na nedjelju u Dragijevici kod Osečine, a silovanje je prijavila u ponedjeljak policiji, koja je potom privela sina monstruma.

 Taman sam zaspala, kad je u sobu ušao stariji sin. Mislila sam da mu nešto treba, ali je legao na kauč i odmah nasrnuo na mene. Bunila sam se, opirala koliko sam mogla, ali nisam se uspjela obraniti. Vladimir me silovao. Nije prošlo dugo, silovao me ponovno. Kad je svanulo, ustao je kao da se ništa nije dogodilo i otišao iz kuće. Vratio se tek uvečer. Došao je kući ponovno mrtav-pijan  priča Stanojka.

Za vrijeme silovanja u prizemlju je mirno spavao njen mlađi sin Milan (23), koji nije ništa čuo.

Stanojkin suprug Milovan (51) preminuo je pretprošle zime kad se smrznuo u snijegu dok se kući, pijan, noću vraćao iz susjedstva. Njih dvoje imaju sedmero djece - dva najstarija sina koja su ostala u obiteljskoj kući, dvije kćerke su u hraniteljskim obiteljima, dvoje je usvojeno, a jedno dijete smješteno je u dom.

 Oba sina piju, ali mlađi kući donese neki dinar, a stariji, koji me silovao, sve je trošio na piće. Odavno sam vidjela da stariji sin Vladimir nije "tačan", jer kad se napije, ne zna za sebe. Mnogo puta me tukao, ali sam mu, kao majka, opraštala. Nikad ga nisam prijavila policiji, a možda sam trebala. Da sam tako postupila, možda ne bih doživjela ovu sramotu - da me sin siluje  dodala je Stanojka.

>>Argentinski 'Fritzl' silovao pokćerku. Rodila mu čak 10 djece!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije