–APEL DRŽAVI

Sindikat: Zadržite direktoricu Zračne luke Zadar

katica pupić bakrač
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
04.11.2013.
u 13:15

"Politiziranje i prozivke, s bilo koje strane, nemaju veze s financijskim rezultatima poslovanja, stvaraju štetu vlasniku i svim zaposlenima"

Apeliramo na predstavnike države, županije, grada i općine na zadržavanje direktorice Zračne luke Zadar Katice Pupić Bakrač na postojećem radnom mjestu sukladno kvaliteti njezina rada, poručuje Sindikat prometa i veza Hrvatske. Zračna luka Zadar jedna je od najuspješnijih domaćih zračnih luka, tj. poduzeće koje uspješno posluje i ima dobro razvijene odnose poslodavca i radnika, što je postalo rijetkost u Hrvatskoj, piše u priopćenju predsjednika Sindikata Stjepana Lisičaka.

– Politiziranje i prozivke, s bilo koje strane, nemaju veze s financijskim rezultatima poslovanja, stvaraju štetu vlasniku i svim zaposlenima, stvaraju dojam nestabilnih uvjeta poslovanja i tjeraju Hrvatskoj toliko potrebne potencijalne investitore od inače uspješnog projekta stvaranja profitabilne regionalne Zračne luke Zadar. Sindikat nema ništa protiv da se za uspješan rad nagrađuje svaki rukovoditelj, ali isto očekujemo i za svakog radnika. Jedino na takav način potiče se kultura rada i poslovnosti, toliko potrebna cijeloj zemlji – kaže Lisičak apelirajući na okončanje negativnog povlačenja po medijima zadarske zračne luke.

Komentara 9

PR
pravakuna
14:00 04.11.2013.

Sve bi joj partija oprostila, ali da bude uspješna, to joj oprostiti ne mogu. Još ako ju je HDZ postavio, još gore, tek onda je treba maknuti. Neka misto nje stave pipl mast trast.

MJ
mary joe fernandez
13:32 04.11.2013.

Uzalud vam trud sindikati..mora se odraditi tipično političko smaknuće jer na ulaznim vratima zračne luke stvorila se kolona stranačkih uhljebljenika...ma koga briga što je žena kompaniju iz debelog minusa dovela u pozamašni plus..Zokin školski kompanjon isplaćuje bonuse u Croatia airleinsu a kompaniju mu dokapitalizirali novcima poreznih obveznika...dakle,iz naših džepova u džepove stranačkih kadrova

MJ
mary joe fernandez
13:25 04.11.2013.

Uzalud vam trud sindikati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije