grad i caritas

Siromašni Brođani napokon će dobiti pučku kuhinju

pucka kuhinja sb
Ivica Galović/PIXSELL
14.12.2012.
u 21:05

Podaci govore kako je u gradu potrebno oko 100 obroka dnevno, ali u pučkoj će kuhinji svoj obrok za 10 kuna moći kupiti i Brođani slabog imovnog stanja

Slavonski će Brod napokon dobiti pučku kuhinju. U petak je potpisan ugovor o korištenju dotrajalog stambenog objekta površine 350 četvornih metara između Grada Slavonskog Broda i Caritasa Đakovačko–osječke nadbiskupije.

Vrijednost investicije, uključujući građevinske radove i radove na uređenju, iznosit će oko 1,8 milijuna kuna, a Caritas je spreman je odmah po potpisu ugovora krenuti s pripremnim radovima. Podaci govore kako je u gradu potrebno oko 100 obroka dnevno, ali u pučkoj će kuhinji svoj obrok za 10 kuna moći kupiti i Brođani slabog imovnog stanja.

Gradonačelnik Mirko Duspara rekao je i kako će se u dvorani Hrvatski sokol uskoro otvoriti prihvatilište za beskućnike.

>>Kraj nadmudrivanju s Crvenim križem oko rada pučke kuhinje

Ključne riječi

Komentara 2

ET
eterget1962
21:28 14.12.2012.

Dobro vece i postovanje ! Da, slazem se, zar Slavonski Brod samo ? Pa cijela Hrvatska je u banani. Treba nam puckih kuhinja, treba nam milodara, treba nam pameti da nas napokon prosvijetli. Da cuda! Tko nam daje ? Oni sto otese, prokleto im bilo svima ..

OB
-obrisani-
21:15 14.12.2012.

SL.Brod samo ? Evo nabrojati ću: Vukovar, Lipik,Pakrac,Petrinja,Glina,Gvozd, tj teško je u mjestima gdje nije bio rat, ostalo nije bitno komentirati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije