DESET GODINA OD REFERENDUMA

Škoti bi i danas odbili nezavisnost, secesionistički pokret izgubio snagu

19.09.2024.
u 12:30

Da se referendum održava sutra, 56 posto Škota bilo bi protiv nezavisnosti, a 44 posto za nju, prema agencijskoj kući YouGov.

Komentara 1

HO
homofobic
15:39 19.09.2024.

Skoti su "nezavisni" i danas. Neki ljudi ne razumiju pojam zajadnistva - saveza! U savezu pojedini clanovi imaju katkada vecu a katkada manju ulogu ali su u savezu radi medusobnih koristi. Savez je kao brak izmedu zene i muskarca: postujemo se, imamo emocionalne faktore veze ali takoder i materijalne, sigurnosne, dusevne koristi i to je odlucujuce je inace bi se voljeli ali se ne bi vjencali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije