Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKROMNI REZULTATI MJERA

U županiju na istoku Hrvatske vratilo se najviše iseljenika: Većina iz Njemačke, VSS ima svaki peti

22.03.2024.
u 06:27

Veći učinak od ove mjere nisu očekivali ni demografi koji zalud dugo upozoravaju da Hrvatska nema populacijsku ni migracijsku politiku

Komentara 26

CU
Cuturas
08:21 22.03.2024.

Jeste napravili anketu među tim ljudima? Možda su se vratili jer je u Njemačkoj postalo puno lošije nego kaj je bilo,pogotovo za vss?

Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:00 22.03.2024.

Znam jednog Poljaka koji radi dan i noć i ne izgleda zdrav. Došao iz Poljske sa sela uz jezero u veliki grad na zapadu. Živi u najlosijem kvartu. Ja mu kažem da je kvalitet života ako ti dijete odrastaje u dobrom okolišu, da potraži stan u drugom kvartu ili u drugom gradu. On kaže žena neće ona čisti po stanovima i ne želi napustiti te poslove a sin mu ima već najboljeg prijatelja, jednog Arapa. A on ionako radi od jutra do kasno na večer pa svejedno gdje stanuje. Kada ga god vidim uvijek nezdravije - bolesnije izgleda. Kaže da sada u njegovo selo dolaze imućniji Nijemci jer vole mir, prirodu i jezero, oni misle da je to bolji život. On rinta i misli da je za njega, njegovu ženu i djecu tu bolji život jer se zaradi nešto više. Koliko naših ljudi isto tako rade. Bezbroj, šteta za bačene živote ne samo tih gastarbajtera nego još gore za njihovu djecu koja odrastaju u tim uvjetima materialne fiksiranosti, kriminala, agresivnosti, droge.... A doma su prijatelji, kafići, kuća, polje, rijeka i jezero.

5S
505.scrtom
08:07 22.03.2024.

tako je ljudi, vraćaj te se iz germanistana.to više nije njemačka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije