Ponuda na ribarnicama
Skuša i gavuni iz Španjolske, škarpina iz Maroka, gdje je domaća riba?
![storyeditor/2023-05-13/PXL_120417_16245264.jpg](/media/img/ce/42/17673836b7e5757e15ea.jpeg)
"Ribe uglavnom nisu konačni nositelji tog parazita nego međustadij, i u tom stadiju parazit je invazivan i za ljude ako se riba konzumira u svježem stanju, odnosno ako se radi o aktivnim ličinkama 3. stupnja u njoj"
Komentara 5
US
Izvozi se na farmama uzgojena riba. Hrana za tu ribu se uvozi. Nas istocni Jadran je pretezno vrlo bistro more u kome nema dovoljno planktona za masovni rast mlada. U moru u kome nema planktona nema niti puno ribe ali zato takovo more privlaci svojom bistrinom turiste.
FA
Hrvatska izvozi sedam puta više ribe nego što je uvozi. U proteklih 5 godina prosječna godišnja stopa rasta (registriranog) izvoza je cca 20% godišnje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
polovli talijani.