Slatina: Prve trojke u posljednjih desetak godina

trojke
Dragutin Šantoši
09.10.2009.
u 14:24

Mladi roditelji Mišel (30), budući zaštitar i Danica (24) su bez posla, a preživljavaju od ušteda koje su zaradili radeći sezonske poslove na Jadranu.

Nakon što je 7. rujna u Petrovoj bolnici u Zagrebu Danica Horvatinović (24) rodila tri djevojčice, prve slatinske trojke u posljednjih desetak godina stigle su u prigradsko naselje Senkovac u kojem obitelj živi u podstanarstvu kod majčinih roditelja.

Supružnici Mišel (30), budući zaštitar i Danica su bez posla, a preživljavaju od ušteda koje su zaradili radeći sezonske poslove na Jadranu. Djevojčice Sara, Emili i Elena dobro se osjećaju, ali roditeljima ne ostavljaju dovoljno vremena za odmor, pa mladima u pomoć priskaču ostali članovi obitelji.

- Najteže nam je zbog visokih troškova uzdržavanja djevojčica, samo na pelene i dopunu majčinoj hrani za djecu potrošili smo više od tri tisuće kuna - kaže majka Danica koja je danas, prvi put otkako je rodila, uspjela odspavati više od nekoliko sati. 

Ključne riječi

Komentara 2

DA
damirplesko
08:22 10.10.2009.

Cestitamo roditeljima i zelimo svima dobro zdravlje.Roditelji morate se boriti za sebe i vasu djecu.Da zivite u Australiji od drzave bi dobili dovoljno novaca za vas petero da platite stan i sve ostalo da normalno zivite. Nadajmo se da cee i Hrvatska jednoga dana biti kao i Australia. Lijep pozdrav od zagoraca iz Melbourne-a.

GV
goran vrtaric
09:50 10.10.2009.

Konacno jedna dobra vijest, sada cemo vidjeti koliko ce se politika, koja stalno kuka zbog malog nataliteta, potruditi da ovim roditeljima pomogne.Od mene sve najbolje i puno srece i zdravlja vama i vasim bebama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije