pomogle invalidima

Slatinske Lionsice obradovale oboljele sugrađane

lionsice,slatina (1)
Foto: Maja Šantoši
1/4
30.05.2013.
u 13:45

Slatinske Lionsice po 12. put obradovale su svoje bolesne sugrađane i ispunili im dan pjesmom i veseljem, a jednoj članici Udruge invalida iz Slatine, Ireni Macko su darovali invalidska kolica s automatskim upravljanjem

Iako tmurno vrijeme nije razloga za veliko veselje, članice slatinskog Lions kluba su danas upravo veseljem ispunili dan za 60 svojih sugrađana iz Slatine i okolice koji su oboljeli od raznih bolesti, a koje su pozvale na slatinski Bajer.

U suradnji s Udrugom invalida Slatina, danas je održano 12. tradicionalno druženje Lionsica s ljudima koji imaju raznih zdravstvenih i tjelesnih tegoba s područja Slatine. Malo dobre volje je potrebno da se učini velika stvar, potvrdile su i danas članice Lions kluba Slatina pod vodstvom svoje predsjednice Gordane Bučan, koja je u svom pozdravnom govoru prisutnima poželjela sreću i zdravlje u daljnjem životu. Uz ples, dobro raspoloženje, slatinski tamburaški sastav Osmijeh, Lionsice su kupile i automatizirana invalidska kolica svojoj sugrađanki, Ireni Macko. Suze radosnice gospođa Irena nije mogla suspregnuti jer nije znala da će danas, s izleta koji je jedva čekala, otići u automatiziranim invalidskim kolicima koja će joj uvelike olakšati život. 

Roštilj, ukusni deserti i prigodni darovi su dodatno obradovali ove skromne ljude koji samo očekuju, da se i prema njima, ostali ponašaju , baš i kao prema drugima, ljudima koji su vrijedni hvale i divljenja jer im je život podario ipak nešto drukčije od onoga što većina ima, a to je tek manjak s kojim su morali naučiti živjeti.Osmjesi na licima mladih i starih Slatinčana su bili dovoljna zahvala lionsicama za sav trud, a dogodine će, opet tako predanim radom i humanitarnim karakterom, obradovati neka nova tmurna lica. Da je skromnost vrlina, i ovakav humanitaran izlet to potvrđuje, a takav moto može nekome uljepšati dan i život učiniti još ugodnijim.

>>Slatinske Lionsice darovale 5000 kuna malim trojkama iz Mikleuša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije