kobna brzina

Sletio u kanal, prevrnuo se, udario u stup i preminuo u bolnici

prometna
Franjo Lepan/24sata
27.05.2011.
u 12:42

Teška prometna nesreća dogodila se nedaleko od Okučana. Teško je ozlijeđena 27-godišnja suvozačica, dok je suputnik iz auta prošao s lakšim ozljedama iako je ispao iz vozila.

NOVA GRADIŠKA – Pedesetčetverogodišnji M. Š., vozač osobnog automobila Opel Astra, smrtno je stradao nakon što je sletio s ceste u Kosovcu nedaleko od Okučana u četvrtak oko 20 sati. Vozeći neprilagođenom brzinom vozač je u lijevom zavoju izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na suprotni prometni trak, potom se zbog naglog zanošenja vratio na stranu ceste kojom se prethodno kretao, kotačima zahvatio travnati rubnik i sletio u odvodni kanal, gdje se prevrnuo na bočnu stranu i nakon toga prednjom stranom udario u rasvjetni stup.

Vozač je teško ozlijeđen, a od ozljeda je sat nakon nesreće preminuo u novogradiškoj bolnici. Dvadesetsedmogodišnja suvozačica teško je ozlijeđena, a 46-godišnji suputnik, iako je od siline udara ispao iz vozila, lakše i oboje su zadržani na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

>>Na cesti Šušnjevica-Boljun sletio vozilom i poginuo

Komentara 4

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
16:10 27.05.2011.

ovo treba ostaviti kao spomenik, na upozorenje svima ostalima da se ne igraju brzinom na cesti!

BH
BHS
17:33 27.05.2011.

Ponovo ispadanje iz vozila! Da li se uopce netko veze u prometu?

CH
chemica
18:29 27.05.2011.

Pedesetčeverogodišnjak?! Koja je njemu falila daska u glavi da se ovako vozi...Kao nekakav dvadesetgodišnji balonja koji želi impresionirati glupaču do sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije