Slom hrvatskog. Odrasta se u gradovima bez knjižara i domovima bez knjiga

12.07.2024. u 11:35

Naši mladi komuniciraju, o, da, ali na svoj način: brzo, na mah, spontano i konkretno

Komentara 3

MZ
mariotto.zg
23:11 14.07.2024.

@maltene: Ovom glupošću koju ste napisali ste samo potvrdili poantu autorovog teksta. I još ste to nepismeno napisali. Što će nam umjetnost, povijest, filozofija, što će nam uopće znanje, kontekst, kultura...bitno je da netko zna koliko je 4+2, a ni to nije jer to zna stroj, samo treba pitati...

MA
maltene
12:27 12.07.2024.

Te državne mature su najveće gluposti koje je netko mogao izmisliti. Šta će studentu npr. strojarsva esej iz hrvatskog. Vratite ispie za upis i nek onda onaj koji ide neki fakultet piše ispite iz bitnih ispita a ne da ovisi o tome kako zna interpretaciju leptirova leta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije