04.10.2024. u 08:30

Na Iblerovu trgu pokazali su koliko se zapravo boje Marasa s obzirom na to da je on najavio kako će se kandidirati za novog šefa zagrebačkog SDP-a

Komentara 12

TM
trade_mark
09:24 04.10.2024.

strah? od marasa? hahaha... pa lik je nesposoban, niškoristi i bahat. kombinacija koja garantira odbojnost. zamisli kakav karakter moraš biti kad te sdp ne želi!

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:22 04.10.2024.

Nemojte mislit da sam SDP-ov fiškal, ali da se oni njega boje? Dajte molim vas, pa ta dva brata su primjer življenja na državnoj sisi. Likovi nemaju pojma kako egzistirat u realnom sektoru. Životopisi bez politike bi im bili papiri kakve u utoru printera možete vidjet.

PA
Pahor
09:18 04.10.2024.

Najnaporniji tip ikada, sasvim je jasno zasto ga ne zele. Cim progovori izgube sto glasova. A govori non stop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije