prije i poslije u bosni

Snimili video za Happy maniju, a veselje je odnijela Sava

Happy klinci iz Obede
Foto: Screenshot Youtube
04.06.2014.
u 10:15

Iako materijalno nismo najbogatija sela pokazali smo kako smo jedni od najveselijih u Bosni i Hercegovini, kaže ravnateljica OŠ A. G. Matoš Janja Župarić

Nakon što su u ožujku plesali na pjesmu "Happy"  i time jedini iz svoje Županije sudjelovali u maniji koja je zahvatila cijeli svijet, učenici iz Obede (interni naziv za tri malena sela Vidovice, Kopanice i Jenjić) u Bosanskoj Posavini, nisu slutili da će uskoro ostati bez svojih domova i svega što su izgradili nakon rata u Bosni.

Na kanal YouTube postavili su vlastiti video koji vjerno pokazuje razmjere štete što ju je poplavljena Sava napravila. Ravnateljica škole Janja Župarić i članovi mjesnih zajednica mole građane za pomoć.
- Materijalno stanje je kod nas dosta teško i zato vs molimo za pomoć kako bismo obnovili naše domove, vratili učenike u školu i kako život i radost koju generacijama nosimo u sebi ne bi nestali, piše ravnateljica Osnovne škole A. G. Matoš. Bit će sretni, kaže, ako dobiju donacije, a osim novca primaju i građevinski materijal, namještaj, bijelu  tehniku...

-Iako materijalno nismo najbogatija sela pokazali smo kako smo jedni od najveselijih u Bosni i Hercegovini, kaže ravnateljica Župarić.

Podaci i broj računa za pomoć obnovi triju sela Bosanske Posavine mogu se naći na kraju videa.

>>Volonterka Crvenog križa iz žrtve izrasla u heroja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije