Snimio sam događaj i film predao policiji

OPPP.jpg
Screenshot: Nova TV
24.10.2008.
u 00:11


- Da, snimio sam dio nesretnog događaja nakon eksplozije automobila u dvorištu zgrade u kojoj stanujem i cijeli film predao sam policiji, rekao nam je sinoć vidno uzbuđen akademski slikar Dalibor Jelavić jer su ga redom nazivali mnogi novinari tražeći izjavu. Pojasnio je da je bio u svom stanu u Palmotićevoj 5 u čijem je dvorištu nekoliko parkirnih mjesta koja su redovito i svakodnevno koristili urednici i novinari redakcije Nacionala.

Prvo se čula snažna eksplozija, pa je Dalibor Jelavić istrčao na prozor i vidio stravičan prizor da je u zajedničkom dvorištu eksplodirao automobil. Iako je već bio pao mrak, Dalidor Jelavić svjedoči da su se jasno uz razbijeni automobil vidjela dva odbačena tijela.

– Ništa vam drugo ne mogu reći u ovom trenutku, nisam snimao zato da bih davao izjave novinarima. Reagirao sam spontano, kako bi i svatko drugi u toj situaciji. Sad imam samo neugodnosti, jer nije lako biti slučajni svjedok ovakvom događaju – komentirao je potresen slikar Dalibor Jelavić. (doj)


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije