JE LI OVO MONTAŽA?

Pogledajte video: Širi se snimka napada na američki kongres uz povike 'Bog i Hrvati'

Snimka s Twittera
Foto: Screenshot
1/11
08.01.2021.
u 14:22

Stanje je bilo napeto ispred zgrade Kongresa, ukupno je bilo pet žrtava u neredima

Policijski časnik peta je žrtva nereda koji su izbili u Washingtonu kada su pristaše Donalda Trumpa upale u zgradu Kongresa kako bi spriječile potvrdu pobjede Joea Bidena na predsjedničkim izborima.

Uz policajca, preminule su još četiri osobe. Jednu su ženu upucali policajci unutar zgrade Kongresa, dok su dva muškarca i žena preminuli na području oko Capitola. Jedan je muškarac imao srčani udar, drugi je imao moždani udar, dok je žena preminula nakon što su je pregazili u stampedu.

Ispred Capitola bilo je mnoštvo ljudi, a sada se pojavila i jedna snimka koja se širi društvenim mrežama. Nije poznato je li riječ o šali i montaži ili o pravoj snimci koja nije editirana. Na njoj se vidi francuski reporter koji se javlja okružen pristašama Donalda Trumpa, a u pozadini se čuje kako netko više puta viče "Bog i Hrvati". 

Ključne riječi

Komentara 19

LI
Lionking
15:33 08.01.2021.

Sve i da nije montaža, kakve ima veze nečiji usklik sa , kao što insinuirate - hrvatskim narodom protiv američke demokracije? Ili ZA američku demokraciju, na drugu stranu? Kako god bilo, to je sigurno američki DRŽAVLJANIN, te stoga vas novinarske i plaćeničke lešinare ne bi trebalo previše uzbuđivati. Meni je lijepo čuti hrvatski jezik, pogotovo kad sam u bijelom svijetu! Ako nekome to nije drago, njegov problem

IV
Ivandobrila
16:34 08.01.2021.

Ovo je na razini Indexa.

RO
romobil
15:47 08.01.2021.

Čuje se "Za kralja i otadžbinu"....krivo čujete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije