'TI SI OPASNIJI OD NJEGA'

Snimka opasne vožnje na A1 podijelila javnost: 'Doživotno mu oduzet vozačku pa nek se vozi javnim prijevozom'

Prometne zgode i nezgode/Facebook
19.08.2024.
u 12:59

"Ovo je veliki prekršaj, ali ne zamjeram čoviku", bio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama proširila se snimka opasne vožnje na A1 cesti, koja je podijelila ljude. Facebook stranica "Prometne zgode i nezgode" objavila je snimku na kojoj se vidi automobil koji pretječe preko zaustavne trake. Na cesti je u tom trenutku vidljiva gužva, a vozaču je očito bilo dosta "sporije" vožnje. Snimka je podijelila javnost, jer su neki od komentara bili na strani vozača, dok su ostali zahtijevali da mu se oduzme vozačka. 

"Ti si veći neznalica nego taj u zaustavnoj! Zašto voziš lijevom trakom a sporiji si i od njega i od ovih koji voze desnom!? Pri tome još i snimaš mobitelom dok voziš! Ti si opasniji nego on, jer se za njega zna da nije normalan a ti si prikrivena nevolja!", napisala je jedna osoba. "Vozim se prekjučer s mora, desna traka skoro pa prazna, u lijevoj traci kolona i voze se 90-100 km/h, gluplji ste vi od tog po zaustavnoj", dodala je druga osoba. "Svaka čast, tako se to radi kad čovik nema drugog načina kad ovi koji voze livon trakon ubacili u kornjaču, pravac na ponovno polaganje!"

"Mene zanima, koga pretiče ovaj r*tard što snima, pošto vozi levom trakom konstantno???", bio je još jedan komentar na račun snimatelja. "Pogledajte stručnjaka u lijevoj traci koji se vozi istom brzinom ko i ovaj u desnoj traci!", napisala je još jedna osoba.

VEZANI ČLANCI:

No, bilo je i onih razočaranih s ovakvom vožnjom. "Sigurno je rođeni Bečanin. Pravom Austrijancu ili Nijemcu to ni u najgoroj noćnoj mori ne bi palo na pamet", naljutila se jedna osoba u komentarima. "Doživotno mu oduzet vozačku pa nek se vozi javnim prijevozom", pisali su neki.

Neki su shvaćali obje strane, pa je tako jedan od komentara bio: "Ovo je veliki prekršaj, ali ne zamjeram čoviku jer ovi što su na lijevoj traci neće da se sklonu ( njima triba kazne pisati) pa to je pretjecajna traka zaobiđi i vrati se pusti ljude ko će da 200 voze na sat. Ovaj na lijevoj traci sporije vozi od ovog na desnoj. A i ovaj što snima je biser, isto na lijevoj."

Tko je u pravu procijenite sami.

 

GALERIJA Tko kaže da nema turista? Pogledajte prizore iz Zadra, gradski most premalen za sve posjetitelje

1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije