STRAVA U ENGLESKOJ

Majka dvoje djece ugušila se dok je spremala posteljinu: 'Pokušala se ustat, a onda ju je poklopio'

Foto: pixabay
1/4
15.10.2024.
u 16:59

Istražitelj je potvrdio da je uzrok smrti bio neispravan mehanizam kreveta, koji bi inače trebao omogućiti sigurno podizanje i spuštanje okvira.

Svaka nepažnja može dovesti do katastrofalnih posljedica, ali ova nesreća će vas zbilja šokirati. U lipnju ove godine, u engleskom Seahamu, u tragičnoj i nesvakidašnjoj nesreći, preminula je 39-godišnja majka dvoje djece. Dok je obavljala rutinsku kućansku zadaću, odlažući posteljinu u ladice kreveta s podiznim mehanizmom, dogodilo se nezamislivo – gornji dio kreveta se srušio na nju. Helen je ostala zarobljena između madraca i okvira kreveta, a zbog neispravnog plinskog amortizera koji drži krevet podignutim, nije se mogla osloboditi i ugušila se.Stra

Šokantne detalje ove nesreće na sudu je iznijela njezina kći, koja je tog kobnog dana, vraćajući se kući od frizera, otkrila beživotno tijelo svoje majke. Kroz suze je opisala kako je lice njezine majke poprimilo modru boju, a na vratu su se jasno vidjeli tragovi okvira kreveta. Majka je ležala na leđima, s glavom ispod kreveta, a noge su joj bile savijene kao da je pokušavala ustati. Kćer ju je pokušala izvući i reanimirati, no nažalost bezuspješno, piše britanski medij The Northern Echo.

Istražitelj je potvrdio da je uzrok smrti bio neispravan mehanizam kreveta, koji bi inače trebao omogućiti sigurno podizanje i spuštanje okvira. Ovaj kvar izazvao je fatalnu situaciju u kojoj se Helen očajnički borila za život, ali se nije mogla spasiti. Mrtvozornik zaključio je kako se nesretna majka u posljednjim trenucima borila da se oslobodi, no smrt je bila neizbježna zbog mehaničkog kvara.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije