Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2
Povratak na članak

Špelić: I danas živimo u ekonomiji nastaloj nakon Jomkipurskog rata

Povjesničar i novinar Hrvatskog radija analizirao je u emisiji Nedjeljom u 2 povijest palestinsko-izraelskog sukoba

Komentari 3

M3
Miške 3
05:36 16.10.2023.

Ovog historičara je užitak slušati

VL
Avatar 365dias
365dias
20:46 15.10.2023.

Hamas je pogrešno zvati militantima - oni su okrutni fanatični islamski ubojice, možda čak gori i od ISIL-ovaca. Onako ubijati mlade ljude na festivalu, silovati žene, spaljivati cijele obitelji - odrubljivati glave bebama - to ne mogu raditi ljudi, to su više životinje nego ljudi. Jadan taj palestinski narod koji ih je izabrao na vlast, a sada prolazi kroz goleme patnje zbog tih luđaka. Jedino trajno rješenje sukoba su dvije države, izraelska i palestinska. No Hamasovci i slični to ne žele - njihov je proklamirani cilj totalno uništenje Izraela. Sada im slijedi uništenje, ali nažalost pati narod za kojeg se tobože bore.

VL
FR
franjo
18:15 15.10.2023.

Problem svih problema je što su se poslije drugog svjetskog rata naselili Židovi u tuđu zemlju tj. Palestinu a njih nije nitko pitao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.