zimske radosti

Dani za pamćenje i padanje: Split je prije 11 godina bio okovan snijegom

ARHIVA - Prije jedanaest godina Split je bio prekriven snijegom kao na skijalištu
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/4
03.02.2023.
u 15:27

Izmjereno je rekordnih 25 centimetara, čime je srušen rekord iz 1979. godine. Zbog toga nije prometovao javni prijevoz, brodovi nisu vozili, a aerodrom je bio zatvoren.

Prije 11 godina Split je bio pod snijegom. Izmjereno je rekordnih 25 centimetara, čime je srušen rekord iz 1979. godine. Zbog toga nije prometovao javni prijevoz, brodovi nisu vozili, a aerodrom je bio zatvoren. Splićani su izašli uživati u rijetkim zimskim radostima. Tako su neki iz ormara izvadili skije, dok su se oni hrabriji otišli kupati u more i zaigrati picigin. Tih je dana kirurški odjel splitske bolnice primio stotinjak ljudi, od kojih je većina ozljede zadobila na zaleđenim i neočišćenim ulicama. 

ARHIVA - Prije jedanaest godina Split je bio prekriven snijegom kao na skijalištu
1/13

VIDEO: Domagoj Hajduković poručio premijeru: Plenki što si nervozan? Ovo nije ništa osobno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije