dvoje na žminju

Split: Na plaži pronašli prvo mrtvog muškarca, a zatim i ženu

leš (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
09.06.2011.
u 09:00

Nema tragova nasilja, a uzrok smrti znat će se nakon obdukcije

SPLIT - Dvoje mrtvih, muškarac i žena, u razmaku od par sati nađeni su na splitskoj plaži Žnjan, priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

Prvo je policija u 7 sati dobila dojavu kako u moru pluta tijelo muškarca. Izvadili su ga u 8.35 sati. Tijelo je prevezeno na obdukciju u splitski KBC, nakon koje će se sa sigurnošću utvrditi identitet muškarca kao i uzrok smrti. Prema prvim informacijama, ništa ne upućuje na nasilnu smrt, odnosno na tijelu nisu nađeni tragovi koji bi na to upućivali.

Šest sati kasnije, oko 13, policiji je dojavljeno da je na plaži Žnjan uočeno i tijelo mrtve žene. Ovaj put, tijelo je bilo zaglavljeno među stijenama, prema Duilovu na vrlo nepristupačnom terenu. Tijekom očevida pozvani su i vatrogasci koji su policiji pomogli u izvlačenju tijela preminule. I njezin identitet te uzrok smrti utvrdit će se nakon obdukcije. Iako su oba tijela nađena na istoj plaži, inače jednoj od najpopularnijih splitskih gradskih plaža, Sanja Nazlić, zamjenica glasnogovornice PU splitsko-dalmatinske kazala je kako se dvije smrti za sada ne povezuju.

Ključne riječi

Komentara 6

UN
unbekant
10:05 09.06.2011.

da ga nisu donjele morske struje iz Albanije????

21
21Century
11:22 09.06.2011.

Turisticka sezona je pocela ??

DU
Deleted user
11:27 09.06.2011.

Zašto uznemiravate goste koji se odmaraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije