Tanja Bogdanović

Split potresla žalosna vijest: Nakon duge i teške bolesti preminula poznata bankarica

Foto: LinkedIn
1/3
29.07.2024.
u 18:43

"Rastanci su za one koji se vole očima. Za one koji vole dušom, rastanak ne postoji. U našim ćeš srcima ostati Lavica, vrijedna divljenja. Snaga koja se rijetko viđa. Ovo nije zbogom, samo doviđenja... Do tada nam budi dobra, lijepo sanjaj."

Splitsko područje potresla je tragična vijest. Poznata bankarica Tanja Bogdanović  47. godini života preminula nakon teške bolesti. Diplomirana ekonomistica svoj je radni vijek posvetila Privrednoj banci Zagreb (PBZ), gdje je 2016. godine postala regionalna direktorica za Dalmaciju.

Kako piše Slobodna Dalmacija Bogdanović je sudjelovala u stotinama građevinskih projekata i bila partner brojnim poduzetnicima. Poznata po svojoj mladosti, energiji i pristupačnosti, pružala je savjete, operativno pomagala projekte i uvijek bila na raspolaganju klijentima.  Sprovod Tanje Bogdanović održat će se sutra u 12 sati na Gradskom groblju Lovrinac, a misa zadušnica bit će održana odmah nakon sprovoda u crkvi Gospe od Milosrđa na Žnjanu.

Za njom u dubokoj tuzi ostaju njezina obitelj, prijatelji te brojni kolege i suradnici koji su je voljeli i cijenili.  - Rastanci su za one koji se vole očima. Za one koji vole dušom, rastanak ne postoji. U našim ćeš srcima ostati Lavica, vrijedna divljenja. Snaga koja se rijetko viđa. Ovo nije zbogom, samo doviđenja... Do tada nam budi dobra, lijepo sanjaj - poručili su kolege iz PBZ-ove Regije piše Slobodna Dalmacija. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

ZZ
ZZBREGOV
09:30 30.07.2024.

poznata bankarica.... poznat, nepoznat, sve ide na kraju u "metar široko i 2 duboko"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije