vrijede samo oznake R. Kosovo

Srbi uzimaju kosovske registracije, Vučić podigao borbenu gotovost vojske

02.11.2022.
u 09:04

Kosovska je policija na graničnom prijelazu Jarinje jučer uručila prvu opomenu za vozila koja nisu preregistrirana na RKS pločice. U skladu s uputama, kosovska policija od jučer na graničnim prijelazima uručuje vozačima s registracijskim pločicama gradova sa sjevera Kosova potvrde sa svim smjernicama da su obaviješteni kako trebaju preregistrirati vozilo.

Komentara 33

DU
Deleted user
09:28 02.11.2022.

Pa zar o tome nije postignut sporazum s kratkom odgodom i sad je stiglo vrijeme da svi koji imaju prebivalište na Kosovu imaju jednaka obilježja na autima?! Gdje je sad problem, majko mila, zašto se opet dižu tenzije kad protiv odluke o samostalnosti Kosova Srbija ne može baš ništa učiniti?! Etnički Srbi s Kosova moraju prihvatiti da žive u Republici Kosovo i da je to njihova zemlja i domovina.

VI
Vivian
09:48 02.11.2022.

Vucic priznaje osobne dokumente izdane od vlasti Republike Kosovo ali ne priznaje njihove automobilske plocice?

VI
Vivian
09:34 02.11.2022.

Vucic i ekipa vrlo dobro znaju da je Kosovo samostalna drzava ali im je to tesko javno priznati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?