Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKA

Sretan i blagoslovljen Božić želi vam Večernji list!

24.12.2023.
u 23:16

Nek vam ovi dani budi preplavljani s mirom, ljubavlju i veseljem!

Ovo vrijeme za većinu nas predstavlja nadu i ljubav prema onima s kojima dijelimo svakodnevne kušnje, te odmak od teških izazova i kušnji u današnjem svijetu.

Na taj jedan dan zaboravimo sve prepirke i neslaganja i budimo ljudi u sreći i zajedništvu. Solidarni, susretljivi, pristojni i uključivi. Na ovako posebne dane ne treba ni zaboraviti ni one koje smo izgubili. Čak i oni kojih više nema su dio nas. A upravo je to ono što čini ove dane posebnima.

Sretan i blagoslovljen Božić želi vam ekipa Večernjeg lista.

Ovo su zanimljivosti o Božiću koje možda niste znali!

 

Ključne riječi

Komentara 4

VA
vapor
11:52 25.12.2023.

Hvala, sretan vam Božić u uredništvu. Večernji je barem čestitao a puuuno drugih nije, sve drugo im je važnije danas, što sve govori i njima i njihovim gazdama. Još detaljnije sam probrao koga ću pratit. Neka im Spasitelj prosvijetli pamet.

NE
Neretva93
08:57 25.12.2023.

Fala na čestitci,a ja isto vama i svima koji slave Božić uz pjesmu “Zvona zvone Božić je moj se narod raduje” 🎄🎼🙏

EU
eurofil55
08:12 25.12.2023.

Sretan i blagoslovljen Božić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije