ugasio društvene mreže

Srpska političarka optužila repera da joj je zlostavljao sestru, on odgovorio: 'Ovo je kaos'

Ilustracija
Pixabay
26.12.2021.
u 07:00

Ljuta sam na sustav koji ne nudi nikakvu zaštitu ženama koje tuku njihovi muževi i dečki. Čak i ako su se javili mjesec dana kasnije! - rekla je Nina Stojaković

Srpska politička aktivistica Nina Stojaković optužila je Uroša Radivojevića, repera poznatijeg kao Numero, da je bio nasilan prema njezinoj sestri dok su bili par. 

- Moju sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, dečko s kojim je živjela neprekidno je tukao godinu i pol dana. To smo saznali prije mjesec i pol dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se roditeljima - navela je Stojaković na Twitteru te dodala kako je njezinoj sestri u policiji rečeno da ne mogu ništa bez liječničkog nalaza iako je imala nekoliko svjedoka, uključujući psihoterapeuta koji ju je vidio s modricama.

- Ljuta sam i na susjede koji su noću slušali brutalno nasilje i nisu zvali policiju nego su se požalili gazdarici na buku?! Ljuta sam na sustav koji ne nudi nikakvu zaštitu ženama koje tuku njihovi muževi i dečki. Čak i ako su se javili mjesec dana kasnije! - nastavila je Stojaković.

Kazala je da njezina sestra ranije nije prijavila nasilje jer se bojala to učiniti, a ona i njezin obitelj nisu znali da se to događa jer je sestra, kako kaže, skrivala modrice, a loše psihičko stanje pripisivali su depresiji koja joj je dijagnosticirana.

- Dečko koji ju je ne samo tukao, nego i gušio do nesvjestice, psihički zlostavljao i manipulirao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mladima poznat kao Numero, reper. Ako policija ništa ne može, mogu stati uz sestru i javno izgovoriti ime i prezime počinitelja - navela je Nina Stojaković. Nakon njezinih optužbi, Telegraf.rs kontaktirao je repera. 

Kako navode, zvučao je šokirano i ponavljao "Uh, uh...".

- Hvala na javljanju. Ne bih htio davati izjave, ovo je kaos - rekao im je reper te prekinuo razgovor. Nedugo nakon toga, Radivojević je deaktivirao svoje profile na društvenim mrežama. 

VIDEO EK prihvatio propis o COVID potvrdama: Vrijedit će devet mjeseci, s boosterom bez ograničenja

Komentara 1

Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:34 26.12.2021.

Mi kao da nismo u EU, nikad nema takvih vijesti iz Zapadne Europe, strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije