U TIJEKU JE OČEVID

VIDEO Snimljen strašan trenutak kada se helikopter vojske BiH srušio u jezero

Buturović Polje: Srušio se helikopter vojske BiH u Jablaničko jezero, jedna osoba ozlijeđena
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/13
28.08.2024.
u 12:05

Svi su spašeni, a jedan član zadobio je ozljede te je upućen u lokalnu bolnicu, dodao je glasnogovornik Marić

Helikopter Oružanih snaga Bosne i Hercegovine srušio se u srijedu u Jablaničko jezero u sjevernom dijelu Hercegovine, pri čemu je jedan član posade ozlijeđen, izvijestili su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Helikopter se srušio dok je vježbao uoči velike vojne vježbe europskih mirovnih snaga u BiH (EUFOR) i vojske BiH koja se održava u četvrtak. "Iz neutvrđenih razloga helikopter je pao u Jablaničko jezero na području Buturovića Polja", rekao je za Hinu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić

Pojasnio je kako su u vrijeme nesreće u helikopteru bila četiri člana posade. Svi su spašeni, a jedan član zadobio je ozljede te je upućen u lokalnu bolnicu, dodao je glasnogovornik Marić. Policija je upućena na mjesto događaja kako bi izvršila uviđaj, a priključit će im se i pripadnici Oružanih snaga BiH. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Novi most u Hercegovini izgleda nestvarno: Pogledajte što se dogodi kad njime prođe 12 kamiona s punim teretom

Buturović Polje: Srušio se helikopter vojske BiH u Jablaničko jezero, jedna osoba ozlijeđena
1/16

 
Ključne riječi

Komentara 5

CR
crocro
13:11 28.08.2024.

Je li to bio jedini ili imaju još jedan u pričuvi, za tu vježbu?

PR
prajdali100
12:29 28.08.2024.

A jest pljusnulo !

Avatar Žuti
Žuti
12:38 28.08.2024.

Helikoper je bio na udaljenosti od pola metra od vode. Ja sam mislio je bio udes ala Kobe Bryant, s 20-30 metara u zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije