TIJEKOM VJEŽBI

Srušio se ruski borbeni zrakoplov u Kalinjingradu: Oba pilota poginula

Rehearsal of Victory Day air show in Vladivostok, Russia
YURI SMITYUK/NEWSCOM
12.08.2023.
u 15:06

Vjerojatan uzrok nesreće je tehnički kvar, objavilo je ministarstvo bez drugih pojedinosti

Ruski borbeni zrakoplov Su-30 srušio se u subotu u Kalinjingradu za vrijeme vježbenog leta, pri čemu su poginula dvojica pilota, objavilo je rusko ministarstvo obrane, prenosi Reuters pozivajući se na agenciju RIA-u.

"Zrakoplov Su-30 srušio se u napuštenom području. Letio je bez streljiva. Posada zrakoplova je poginula", priopćilo je ministarstvo.

Vjerojatan uzrok nesreće je tehnički kvar, objavilo je ministarstvo bez drugih pojedinosti. Kalinjingrad je ruska enklava na Baltičkom moru između Poljske i Litve, koje su obje članice NATO-a.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Dim probudio stanare Splita: BMW izgorio na parkingu

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
12:57 19.08.2023.

ma nemoguće. ruski avion pa da se sruši zbog kvara?! hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije