U zamjenskoj školi

Srušio se strop na učenike tijekom vjeronauka, petero ozlijeđenih

strop
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
1/4
04.09.2013.
u 20:06

U splitskoj Osnovnoj školi "Dobri" u srijedu oko 19.15 sati urušio se strop, a pet je učenika lakše ozlijeđeno

U splitskoj Osnovnoj školi "Dobri" u srijedu oko 19.15 sati urušio se strop u jednoj od učionica na drugom katu škole. Petero djece lakše je ozlijeđeno, a jedna djevojčica požalila se na bolove u leđima u splitskoj bolnici. Riječ je o učenicima šestog razreda.

Kako piše DalmacijaNews, riječ je o učenicima OŠ "Pujanke" koji već treću godinu putuju na nastavu u OŠ "Dobri" jer se kasni s radovima na preuređenju njihove škole. Strop se urušio za vrijeme sata vjeronauka.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije