Neslužbena anketa

Stanovnici grada u Sibiru za gradonačelnika žele mačka

mačka
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
16.12.2015.
u 08:35

Stanovnicima Barnaula dosta je korupcije i nepotizma među lokalnim političarima

Stanovnici grada Barnaul u Sibiru kojima je dosta korupcije i nepozizma među lokalnim političarima za gradonačelnika žele mačka, javlja The Guardian.

Naime, u neslužbenoj anketi koju je ranije ovog mjeseca provela stranica Altai Online na ruskoj društvenoj mreži Vk mačak Barsik završio je debelo ispred svojih potencijalnih ljudskih konkurenata za mjesto gradonačelnika.

Barsik je osvojio 91 posto od više od 5400 glasova koliko ih je zaprimljeno do utorka. Riječ je inače o 18 mjeseci starom škotskom foldu.

Grad Barnaul ima 700.000 stanovnika te se nalazi oko 3600 kilometara od Moskve, a  potresla je serija velikih slučajeva korupcije. 

>> Hit su mačke bez dlake i brkova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije