STRUČNJACI ZA VEČERNJI

'Hrvatska bi s Rusijom mogla uvesti sustav kakav je imala Jugoslavija. Ovo je igrokaz, ali možemo i profitirati'

02.04.2022.
u 01:55

Zapad daje devize, a Rusi sebi isplaćuju rublje, to se zove mjenjačnica, kaže za Večernji list energetski stručnjak Davor Štern u iscrpnoj analizi o stanju s plinom i energentima u jeku rata u Ukrajini. Što nas stvarno čeka u Hrvatskoj i kako zapravo možemo platiti Putinu plin u rubljima?

Ključne riječi

Komentara 64

Avatar Foton
Foton
00:19 02.04.2022.

Ovdasnji rusofili odusevljeni. Rusija na godinu ostale bez 400 milardi od izvoza u Europu. Rusi su time vjerojatno puno manje odusevljeni nego nasi komsije.

DU
Deleted user
00:24 02.04.2022.

Glavno je da Hrvatska ima dovoljno plina, a skroz je nebitna valuta kojom će se plaćati.

DU
Deleted user
00:03 02.04.2022.

A jel to onaj koji je prodao Hrvatsko zlato svojim zemama za malu lovu, veliki strucnjak, sjecam se kad je bilo, ma nevrijedi drzati zlato prodajemo Ga jeftino pa oslije kupimo skupo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?