Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SAMO JEDAN KORAK

Što ako Baby Lasagna doista dovede Euroviziju u Zagreb?' To bi bio veliki izazov za Hrvatsku'

10.05.2024.
u 17:15

Glazbenici, ekonomisti, turistički djelatnici, svi se slažu da je Baby Lasagna već sada napravio jako puno za glazbu i za Hrvatsku i da bi, kako predviđaju, da pobijedi na Eurosongu, dolazak tog velikog glazbenog spektakla u Hrvatsku bio izniman događaj.

Komentara 24

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
17:28 10.05.2024.

Kud bi sa smećem? Dok su nesposobni aktivisti na vlasti je bolje da nam manje dolazi.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
17:45 10.05.2024.

Tomašević bi ESC odmah podjelio pola gazdama u Berlin, trečinu braći u Beograd i što ostane u Zagreb ali obavezno bez hrvatske zastave, ako onda može samo zastave sa pesnicom.

CR
crnipapar
18:04 10.05.2024.

Sve me strah, da će žiri odlučiti pobjedu za Švicarsku, Izrael ili još netko. Sve je to politika u koju se mi ne uklapamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije