LJEVICA NADIRE

Što hrvatska ljevica može naučiti od francuske i britanske: Mora biti pragmatična, a ne rigidna poput Možemo!

10.07.2024.
u 21:35

Rigidnost Možemo koštala je ljevicu boljeg rezultata - kaže Mate Mijić, dok Dragan Bagić smatra da naša ljevica može puno naučiti o leadershipu i načinu komunikacije od novog britanskog premijera Keira Starmera, ali i da mora pokazati za što će se točno zalagati ako dođu na vlast, pokazati jasnu poreznu politiku, politiku plaća, ekonomske politike, a ne samo puko oponirati HDZ-u

Komentara 16

Avatar votum
votum
22:09 10.07.2024.

Ljevica uopće nigdje ne nadire. Ondje gdje je izigrala demokraciju, bit će samo iznimka koja potvrđuje pravilo, a pravilo je da je ljevici odzvonilo! Zato ne pitajte kome zvona zvone. Vama zvone!

AN
AnimaTor
01:39 11.07.2024.

Jalovi u ekonomiji. Ništa konkretno ne predlažu. Samoi "kritiziraju" da bi kritizirali. I na taj naćin ustvari parazitiraju u Saboru.

DU
Deleted user
23:56 10.07.2024.

kako desnica raste tako ljevičari sve više namještaju kačkete i smišljaju nove umjetnosti kako se socijalno ostvariti. Zato koriste izborne "taktike". Čitaj: u Francuskoj drugi krug i konglomerat svih sa svima, u Hrvatskoj Milorad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije