Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE LI SE TAKO BITI KATOLIK?

Hrvati ne vole ići nedjeljom u crkvu i na mise, ali hrle u svetišta na velike blagdane

22.08.2021.
u 09:36

Katolicima se izjašnjava 87 posto Hrvata, ali na mise redovito ide između 12 i 15 posto njih u ruralnim sredinama, a u gradovima između 8 i 12 posto

Komentara 159

Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:45 22.08.2021.

Cinjenica je da su ateisticke zemlje gdje je vjera bila zabranjena uvjek bile najgore za njihov narod sa najnizim standardom, sa najgorim krsenjem ljudskih prava. Samo treba pogledati neljudske ideologije blizance nacizam i komunizam odnosno ondasnju Njemacku i ondasnji CCCP. Tek kada je vjera oslobodjena tih ateistickih okova zemlje su prosperirale.

Avatar dmitarX
dmitarX
11:13 22.08.2021.

24.08.1947. od ruke komunistickih divljaka na.dan.krizme ubijen hrvatski svecenik i mucenik Miroslav Bulesic. Krivci nikad nisu osudjeni, dapace nagradjeni su. Taj mentalitet se i danas, itekako provlaci kroz stvarnost. A majorova.djeca neka komentiraju, zadojeni su mrznjom prema.Crkvi i svemu hrvatskom. No Bozja je zadnja.

Avatar Apsalar
Apsalar
11:21 22.08.2021.

Da nije bilo Crkve, dimni signali bi nam bili internet. Sve što je znanost postigla stoji na temeljima Crkve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije