PROMO

Što pokloniti školarcima ili za diplomu?

Proizvodi Hrvatske kovnice novca
26.06.2024.
u 10:01

Proizvodi Hrvatske kovnice novca dolaze zapakirani u elegantne kutije te se šalju kao vrijednosni paket, s punim osiguranjem vrijednosti proizvoda uračunatim u cijenu poštarine

Netko vama drag je upravo završio školovanje i spreman je zakoračiti u svijet odraslih?

Tražite dar koji bi ih obradovao, te istovremeno ostao lijepa uspomena?

U našoj zemlji postoji dugačka tradicija poklanjanja zlata za posebne prigode kao što su rođenje djeteta, krštenje, prva pričest, krizma, pa čak i vjenčanje. Zlatnici i srebrnjaci su poklon koji je vječno u modi. Stoga za posebnu priliku u životu vama drage osobe, poklonite nešto trajno: odaberite najljepše motive zlatnika i srebrnjaka iz državne kovnice novca.

Evo nekoliko naših prijedloga.

Professor Balthazar simpatični je znanstvenik iz šarolikog izmišljenog grada inspiriran gradovima Rijekom i Zagrebom, čiji je lik akademska kiparica Ana Divković pretočila u srebrnu medalju.

Da je Hrvatska zemlja genijalaca koji su svojim inovacijama ostavili dubok trag u povijesti znanosti i tehnologije, već je dobro poznata stvar, a jedan od njih bio je i Faust Vrančić, kojem su počast na srebrnjaku odale hrvatske kiparice Jelena Mavrić Varga i Paula Banić Vudrag.

Svijet bajki bio bi manje maštovito mjesto, da u njemu svoj trag nije ostavila Ivana Brlić-Mažuranić, izuzetna hrvatska književnica čije su bajke obilježile generacije, i to ne samo u Hrvatskoj, već i diljem svijeta. Djelić magije na numizmatičke kovanice nastojao je prenijeti hrvatski akademski kipar Kuzma Kovačić, inače autor idejnih rješenja hrvatskih kovanica kuna i lipa.

Proizvodi Hrvatske kovnice novca dolaze zapakirani u elegantne kutije te se šalju kao vrijednosni paket, s punim osiguranjem vrijednosti proizvoda uračunatim u cijenu poštarine.

Tako ste u svega par klikova u web trgovini HKN-a riješili problem savršenog dara.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije