RUČNICI, HRANA...

VIDEO Što se smije, a što ne smije na hrvatskim plažama

plaže ručnici
Foto: Hrvoje Jelavić/Goran Stanzl/Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/11
30.07.2017.
u 13:48

Ne dopustite da vam koncesionari ili drugi turisti smanje doživljaj

Gužve na cestama prema moru, ali i gužve na plažama! Sezona je na vrhuncu i dobro je vrijeme podsjetiti se na dobra pravila ponašanja.

Kako biste izbjegli neugodnosti, ali i sačuvali svoja prava donosimo vam video pregled što se smije, a što ne smije na hrvatskim plažama. Pogledajte video: 

plaže ručnici
1/10
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Pavel ic
Pavel ic
13:55 30.07.2017.

pa gdje je video

AR
Archangel711
15:45 30.07.2017.

Koliko ja vidim sve su stvari na plaži u pol bijelog dana, znači ljudi otišli na ručak, sa djecom na počinak, a niti jedne slike po noći

BM
branko.mihalic1
08:46 31.07.2017.

po zakonu o pomorskom dobru nemoze se naplaćivat upad na plaže i ograđivat plaže to svi znaju a krše zakon može se dobit koncesija ali nemoze naolacivat i ograničit ulaz na plaze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije