ŠTO SE SVE NUDI ZA NAJAM

Iznajmljivač stana: 'Mobitel mi je počeo zvoniti otprilike pet minuta nakon što sam podigao oglas'

22.09.2024.
u 07:00

Najtraženiji su stanovi do 55 kvadrata u Zagrebu, Splitu ili Rijeci i cijena im se uglavnom kreće od 500 do 700 eura plus režije, što je 200-tinjak eura više nego prije četiri godine. Oglasnici su preplavljeni stanovima s krevetima na kat koji se stranim radnicima nude za oko 150-200 eura po krevetu

Komentara 14

DU
Deleted user
08:55 22.09.2024.

Uzrok pretjerano visokih najamnina je isti kao i pretjeranog rasta cijena u RH, a to je pohlepa. Većina naših problema izvire iz nemorala, a ne iz loših propisa ili ekonomske nužnosti. Kako to riješiti, samo Bog zna. Valjda se uu kontinuitetu stoljećima stvarao takav mentalitet, bez empatije, egocentričan. Od baze do vrha društvenih struktura. Demokratski model kao da nije za nas, bolji bi nam i danas bio prosvijećeni aposolutizam.

CR
crodux
09:09 22.09.2024.

previše smo centralizirani, svatko tko uspije u ostatku Hrvatske (najviše turizam) a bogme i u dijaspori, zaradi neku veću svotu novca, prvo gdje će uložiti novac je; Stan u Zagrebu!

LG
LG24Zg
09:08 22.09.2024.

Pidigao je oglas?..jel se zna koliko je bio težak?...jel dobio možda bruh??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije