Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA DVA UVJETA

Što znači Putinova ponuda za mir? Tajming nije slučajan, a želi i gradove pod kontrolom Kijeva

14.06.2024.
u 19:45

Savjetnik ukrajinskog lidera Zelenskog Mihajlo Podoljak odbacio je jučer Putinov plan, rekavši da to nije bio ozbiljan pokušaj dogovora o miru.

Komentara 79

AB
allain.biger
19:58 14.06.2024.

Skuzio je da tolika financijska pomoc Amerike i EU za Ukrajinu je za njega previse i da bi mogao izgubiti rat pa sad izvodi bijesne gliste to je sve. Sa zlocincem nema pregovora.

XX
XXXL
20:13 14.06.2024.

Putinova "ponuda", koja je totalno bez veze, naravno nije za sada uopće ozbiljna, i samo je testiranje reakcije Zapada, ali istovremeno znači, da se Rusiji prije svega ekonomski polako klima, za što ima više indikatora. Zapad i Ukrajina trebaju se dalje odlučno boriti i samo čekati dok se Rusija pošne dalje rastakati. Sve je to slično početku raspada SSSR. Rusi jedino što imaju je veliki jezik.

JO
JozoM
20:26 14.06.2024.

Rusi su svojim potpisom 1994.g. priznali medunarodne granice Ukrajne, sada ih ne priznaju.. .ako taj prijašnji potpis tj. priznanje granica sada ne vrijedi. ... Koliko dugo bi vrijedio neki novi potpis nekakvog ugovora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije