Strava u Gradačcu

Gradačac zavijen u crno nakon krvavog pohoda fitnes trenera: Ubio suprugu i još dvije osobe

Nakon trostrukog ubojstva, muškarac u Gradačcu počinio samoubojstvo
Foto: /PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.08.2023.
u 17:59

Policija u cijeloj BiH bila je u stanju pripravnosti dok je trajala potraga za ubojicom

Muškarac koji je ubio suprugu i sve to uživo prenosio na Instagramu, a nakon toga ubio još dvije osobe u Gradačcu u BiH, počinio je samoubojstvo pred policajcima, javljaju BiH mediji. U Gradačcu je odmah nakon informacije o krvavom pohodu ubojice uvedena neka vrsta izvanrednog stanja, a u potragu za njim poslani su i specijalci. Za sada nema informacija o motivima zločina koje je počinio, a on je u porukama objavljenim nakon toga dao naznačiti kako bi jedan od razloga mogao biti obiteljske naravi jer su od njega, kako je napisao, "osam dana skrivali dijete".

Video: Nakon trostrukog ubojstva, muškarac u Gradačcu počinio samoubojstvo

Tijek događaja:

17:59 - Iako su neki mediji ranije objavili kako je policajac upucan u krvavom pohodu podlegao ozljedama, policija Tuzlanskog kantona potvrdila je za Nezavisne novine kako je policajac još uvijek živ te je pušten iz bolnice na kućno liječenje. 

- Nije istina da je preminuo. Policajac je pregledan i pušten kući - potvrdila je policija. 


17:50 - Mještani Gradačaca u BiH u šoku su nakon tragedije u kojoj je preminulo troje ljudi. Fitness trener ubio je svoju suprugu i još dvije osobe usred bijela dana, a sve je i emitirao uživo putem Instagrama, te je naposljetku usmrtio i sebe. Dok se i dalje čekaju službeni podaci, Klix.ba neslužbeno doznaje kako je krvavi pohod muškarca počeo u vikendici gdje je usmrtio svoju suprugu. Nakon toga je navodno sjeo u svoj automobil i krenuo prema centru Gradačaca gdje je stao u blizini jednog ugostiteljskog objekta te s nekoliko hitaca iz pištolja ranio mladića (23). On je kasnije, potvrđeno je naknadno, preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

>> VIŠE OVDJE


16:37 - Šef Kabineta federalnog ministra unutrašnjih poslova Ervin Mušinović oglasio se nakon krvavog pohoda u Gradačacu u kojem je fitnes trener usmrtio tri osobe i sebe. Podsjetimo, muškarac je sve uživo prenosio na Instagramu, zbog čega je Kabinet najavio kako će privesti i ispitati sve koji su ga podržavali u tom pohodu.

>> VIŠE OVDJE


15:56 Gradačac je zavijen u crno nakon neviđenog zločina, piše Avaz. Policija je u gradu još sa dugim cijevima.


15:53 Avaz piše kako je ubio suprugu i još dvije odobe. 


14:28 - Stižu prve fotografije s mjesta krvavog pohoda. Jake policijske snage i dalje su na terenu. 

14:00 - Ubojica, koji je danas u Gradačcu ubio najmanje troje ljudi, počinio je samoubojstvo pred policijom, saznaje Klix.ba. Isto je potvrđeno i za Dnevni Avaz


13:54 - Oko 13:30 sati jezivom porukom Sulejmanović se opet javio uživo na Instagramu. U prijenosu je nesuvislo govorio različite informacije. Opširnije o tome možete pročitati OVDJE

13:50 - Fitness trener i body builder Nermin Sulejmanović šokirao je regiju kada je svoju suprugu hladnokrvno upucao, a ubojstvo je uživo prenosio na društvenim mrežama. Više čitajte OVDJE


13:40 - Gradonačelnik Gradačca Edis Dervišagić za portal Avaz je izjavio da je ovo velika tragedija.

- Sve su neslužbene informacije. MUP ima konkretne informacije, ja ono što znam mogu reći. Nažalost, naš mirni, vrijedni, čestiti grad zavijen je u crno. Desila se velika tragedija. Kako neslužbeno doznajem, riječ je o obiteljskoj svađi koja je eskalirala i sad smo u situaciji, nažalost, da brojimo mrtve i ranjene – rekao je Dervišagić za portal „Avaza“.

Dodao je da su prema neslužbenim informacijama tri osobe ubijene, a još nekoliko je ranjeno.

- Policija je na terenu. Ubojica je u bijegu. Nadam se da će biti vrlo brzo uhićen. Trenutno je u Gradačcu jedna vrsta izvanrednog stanja i očekujemo konkretnije informacije od MIP-a. Specijalci su na terenu – izjavio je Dervišagić.


13:38 - "Federalna uprava policije u Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova stavila je na raspolaganje MUP-u Tuzlanskog kantona i nadležnom tužiteljstvu sve svoje kapacitete, počevši od Specijalne policijske jedinice FUP-a, Centra za forenzička ispitivanja, vještačenja i istraživanje FUP-a te inspektore iz Odsjeka za cyber kriminal", priopćio je šef Kabineta federalnog ministra unutrašnjih poslova Ervin Mušinović.


13:34 - Mediji u BiH su objavili kako je riječ o Nerminu Sulejmanoviću, bodibilderu i instruktoru fitnesa koji je povezan s jednom kriminalnom skupinom uključenom u krijumčarenje droge.


13:30 - Muškarac se dok je u tijeku potraga javio na Instagramu. Ono što je govorio je jako uznemirujuće. "Ovaj put sam upozorio sve redom da će doći do ovoga. "Ubio sam oca i sina. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa", rekao je.  "Čekam da napunim oružje i da idem dalje, imam još ljudi za ubiti", kazao je u snimci. 


13:09 - Najmanje tri osobe ubijene su u Gradačcu, a policija je blokirala grad. Muškarac je prvo ubio svoju suprugu a zločin je prenosio uživo na Instagramu. Prema novim saznanjima, muškarac se tu nije zaustavio te je nastavio svoj krvavi pohod. Kako je potvrđeno za Klix.ba iz Tužiteljstva Tuzlanskog kantona, ubijene su najmanje tri osobe. Također, ima nekoliko ranjenih.

13:03 - Oglasili su se i iz Tužiteljstva gdje navode da ne raspolažu trenutno sa svim relevantnim informacijama. - Policijske snage su na terenu. Akcija je u tijeku. Bit ćete obaviješteni kada budemo imali sve pouzdane informacije - kratko je rečeno iz Tužilaštva TK, javlja Avaz. 


13:00 - Dnevni Avaz piše da je ubio troje ljudi, i dijete te da je riječ o bodybuilderu i fitness treneru, koji je od ranije poznat policiji. Navodno je povezan s jednom kriminalnom skupinom uključenom u krijumčarenje droge. 

VEZANI ČLANCI:


12:55 - Iz policije zasad navode da se u Gradačcu u BiH dogodila pucnjava te da su dvije osobe ranjene, a da se za napadačem traga. Kako je za Klix.ba potvrđeno iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, njihovi službenici dobili su dojavu o upotrebi vatrenog oružja u Gradačcu.

Precizirali su da se policijske ekipe trenutno nalaze na terenu te da je u tijeku utvrđivanje svih činjenica. Muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja.

"U Gradačcu je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je prema prvim informacijama više osoba ozlijeđeno. Za osobom se intenzivno traga. O događaju je obaviješten kantonalni tužitelj. Policijski službenici su na licu mjesta i poduzimaju potrebne mjere i radnje. Na teren su upućeni i timovi postrojbe policije za specijalnu potporu", priopćili su iz MUP-a Tuzlanske županije.

Na snimci koja je i izravni dokaz počinjenog zločina vidi se kako on puca u suprugu iz pištolja. Na snimci je i beba kako leži na pločicama. "Evo da vidite kako izgleda ubojstvo uživo", kazao je ubojica tijekom emitiranja snimke. 

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar Striborski
Striborski
14:14 11.08.2023.

Jedno od pravila na forumu jest da se smije pisati isključivo hrvatskim jezikom. A onda osvane "breaking news"?

ZO
zoranos
14:16 11.08.2023.

Doomsurfing ili Doomscrolling ... jedini smisao ovog portala! Ajmo ljudima servirati loše vijesti i na tome zarađivati novac!

Avatar Carbonado
Carbonado
13:12 11.08.2023.

Lomeća vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije