Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIMJERENA KOMUNIKACIJA
Povratak na članak

Stručnjaci upozoravaju na moguću eskalaciju: Milanovićeva verbalna šok terapija vodi u netrpeljivost

Stručnjaci upozoravaju da neprimjerena komunikacija u kampanji neće donijeti ništa dobro zemlji, stvara se atmosfera nesigurnosti koja može eskalirati

Komentari 44

Avatar loka
loka
21:43 26.03.2024.

Zoki👍Robin😎Hood

VL
DO
doktorica
21:04 26.03.2024.

koji stručnjaci

VL
ZA
zagabria5
21:19 26.03.2024.

Kako se mediji dodvoravaju vladajućima a pljuju po oporbi i predsjedniku to je već degutantno. Sve će raditi isto samo suprotno ako oporba pobijedi

VL
TK
tkoznaa
20:44 26.03.2024.

Plenković se razljuti i neće da odgovara na pitanja koje mu je temu postavio Milanović i našao ga u njegovoj narcisnoj zamki. A već sljedeće pitanje će odgovoriti. Kaže Plenković,jer ne zna, da on ne poštuje Presjednika RH zato što ga Predsjednik RH proziva o njegovom ignoriranju isnstitucija RH. Da Predsjednik nije osoba Predsjednik je institucija RH. Pa ti Plenkoviću vidi što radiš sa institucijama. Neznam do kud si spreman ići u borbi za vlast. L.P.

VL
LE
Levanto
20:54 26.03.2024.

Nema sumnje da u ovoj neodmjerenosti najviše gubi Hrvatska. Nažalost, pokazuje se i sad, da duboka razilaženja pokazuju da je moguće da i država itekako stenje, a moguće i da drugi scenarij nije na vidiku.

VL
SS
sokac sa drave
09:54 27.03.2024.

Govorilo se da borba za hrvatsku nije zavrsena.Bit ce bolje kada se otvori goli otok da lopovi dobiju zorta.Mi smo zatvore pozatvarali a nasi prijatelji na zapadu pogotovo amerika i njemacka u zadnjih deset godina izgradili jako puno velebnih zatvora.Sta cekamo.

VL
MA
marijanka
16:56 28.03.2024.

Malo je direktan i ne bira rijeci ali ruku na srce sve sto kaze je istina.Ne znam tko ce pobjediti ali bar ne se ne utrucava reci ono sto puno ,puno Hrvata misli

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:48 26.03.2024.

Igraju na ono što pali. Balkanci jedino glasaju na temelju mržnje. Nitko ne glasa isključivo po programu stranaka.

VL
KA
Kapitol
21:39 26.03.2024.

Ovakvih strucnjaka budemo se jos naslusali. Ali uzalud vam trud. Svi koji su procitali Ustav dobro vide da Predsjednik nije prekrsio Ustav. Ali kaj je sa ustavnim sucima ? Koga oni stite? Pitanje je zasto se namece gradanima da Predsjednik sije mrznju?Koliko smo culi i vidjeli Predsjednik je uvijek govorio istinu. Zasto kradeze huska gradane da je to mrznja? Ili se o tome kaj radi kradeze ne smije govoriti i pisati. Ako su pravi strucnjaci -onda je pitanje - ciji su strucnjaci?

VL
DU
Deleted user
23:55 26.03.2024.

Kad cujem debate o finoci u Hrvatskoj smuci mi se.Pa gledate li bi druge parlamente i njihovu komunikaciju.Nas narod osudjuje Milanovica kao da je pol Hrvatske rodjeno u palaci Winsdor.Ne glumatajte.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
01:07 27.03.2024.

Retorika nije problem. Problem je istina u vrijeme obamine politicke korektnosti. Koja ne dozvoljava izraze kao osiromasivanje, beznadje, trazenje spasa u emigraciji ilegalni imigranti itd nego ih zamjenjuje izrazima pad platezne moci, manjak optimizma, iseljavanje, neregistrirani gradjani itd. Vise jee nego ocito da je plenkiju puno vaznija zapovijedi EU nego dobrobit Hrvatske jos od navodne pandemije. Koja je usput netragom nestale od kad su EU prehrambeni gigantic izgubili profit od kupljene ukrajinske poljoprivrede, zbog cega je I pala tadasnja ukrajinska vlada. Ne, bez obzira sto nasoj zemlji ni najmanje ne odgovaraju sankcija Rusiji nas vrlo premier odabrao je to. Jer mu je tako zapovijedjeno iz Bruxellesa. I poslusnik je bas to I ucinio. No za takve "kwislinge" politicko korektan naziv ne postoji, pa se moraju koristiti nasi nazivi za iste, pa se tada bune lgbtqpitd zajednice I slicni.

VL
KA
kanđija
09:13 27.03.2024.

Hrvatska je po razvijenosti tek na 75% EU. Toliko je bila o kada smo ulazili u EU... gdje su ti veličanstveni rezultati o kojima stalno pričaju? A imali smo na raspolaganju dvostruko veća dostupna sredstva koja su nam na raspolaganju još ovu i iduću godinu...

VL
Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
21:36 26.03.2024.

Nedaj se Zorane hrvatski predsjedniče i hrvatska moralna, kulturna i politička ljudina.

VL
DU
Deleted user
21:14 26.03.2024.

Gdje su sada oni koji sviraju kako smo mi EU a ne Balkan.

VL
Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
07:15 27.03.2024.

Stručnjaci upozoravaju na moguću domoljubnu manifestaciju: Milanovićeva verbalna šok terapija vodi u latentnu iskazivanje i dokazivanje hrvatske kulture tolerantnosti, razumjevanja i saradnje jer Zoran je ipak hrvatski predsjednik i voditelj Hrvatske nacije.

VL
Avatar ChickenDinner
ChickenDinner
21:24 26.03.2024.

I dosta je više cici mici pristupa medija gdje se svi izjednačavaju u krivnji da bi se ublažilo ludilo predsjednika.

VL
PO
podravina
08:49 27.03.2024.

Milanovic, svjesno i namjerno stvara razdor, mrznju, netrpeljivost medju narodom, obecaje diktaturu , valjda i preodgoj onih ko ne misle ko on, u maniri komunista i njihove diktature, iz njega izvire mrznja, on je opasnost za Hrvatsku i Ustavni sud mora pod hitno reagirati i sprijeciti KAOS u drzavi.

VL
DI
dino85
20:52 26.03.2024.

Ustavni Sud je rekao svoje, o Milanović i dalje špila fakina iz ulice, mada bi trebao biti predsjednik svih građana a ne samo fakina. Kad prođu izbori vidjetće mnogi koliku je figu držao u džepu.

VL
BJ
bjmaro
21:16 26.03.2024.

Vjerujem u pamet naroda u ovakvim okolnostima . ZM i ekipa mislim da nemaju šanse . Nadam se da DP i Most neće postati političke propalice i zauvijek zabilježeni

VL
Avatar Kajman
Kajman
21:40 26.03.2024.

Ako običan zaštitar mora proći test osobnosti kako bi se provjerilo da li je uračunjiv kada mu se povjerava oružje onda mislim da bi nakon ovoga s Milanovićem i svi visoki politički dužnosnici trebali proći isti test kada im se povjerava država. Ovaj luđak ne samo da nije u stanju obraniti nas od vanjskih neprijatelja, već je u stanju isprovocirati sukob i među Hrvatima.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.