Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
auto odbačen na travu

Sudar autobusa i auta u Istri: 12 ljudi ozlijeđeno, među njima osmero maloljetnika

Nesreća u Istri
Parentium
30.06.2024.
u 11:19

U nesreći su lakše ozlijeđeni vozači automobila i autobusa te 12 putnika autobusa od kojih je osam maloljetno, a svi su poljski državljani

U subotu navečer, oko 22 sata, u Antenalu kraj Novigrada se dogodila prometna nesreća u kojoj su se sudarili osobni automobil pulskih registracija i autobus poljskih registracijskih oznaka.

Nesreću je, piše porečki portal Parentium, izazvao 32-godišnji vozač automobila koji je upravljao vozilom iz smjera Novigrada prema Taru, a zbog neprilagođene brzine u desnom zavoju je izgubio nadzor nad vozilom. Automobil je pri tome prešao u suprotnu traku i frontalno udario u autobus kojim je upravljao 58-godišnji državljanin Poljske.

Od siline udara, automobil je odbačen na travnatu površinu, a autobus je sletio s ceste i udario u metalnu zaštitnu ogradu. U nesreći su lakše ozlijeđeni vozači automobila i autobusa te 12 putnika autobusa od kojih je osam maloljetno, a svi su poljski državljani.

VIDEO Pojačan promet na cestama u smjeru mora

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije