ROVIŠĆE

Sudarilo se više vozila kod Bjelovara, dvije osobe u bolnici

policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
31.07.2017.
u 12:58

U bolnicu su prebačeni vozač (21) iz Opela te vozač iz Osijeka.

Na izlazu iz Rovišća danas je oko 9.45 sati došlo do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila. Dvije su osobe ozlijeđene te su prevezen u bjelovarsku Opću bolnicu.

Prema riječima jednog od očevidaca, iz desnog zavoja iz smjera Rovišća naišao je Opel bjelovarskih registarskih oznaka, i kako se pretpostavlja zbog brzine prešao na lijevu stranu i prvo udario u kamion. Potom je zakvačio prikolicu koju je iza sebe vukao Hyundai našičkih tablica i otrgnuo ju od automobila da bi se potom sudario s kombijem kojim je upravljao 35-godišnji vozač iz Osijeka, javlja 24 sata.

U bolnicu su prebačeni vozač (21) iz Opela te vozač iz Osijeka.

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
10:01 01.08.2017.

brzina i divljanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije