TRAGEDIJA

Sudionik utrke 'Velebitski treking' pronađen mrtav

gss
GSS
23.06.2013.
u 09:05

Slovak je mobitelom javio obitelji da odustaje od utrke, no nije se vratio u očekivano vrijeme

U kanjonu Male Paklenice sinoć je 50-godišnjak pronašao mrtvo tijelo 26-godišnjeg državljanina Slovačke, sudionika utrke "Velebitski treking". Na tijelu pokojnika nisu pronađeni tragovi nasilja. Državljanin Slovačke bio je sudionik utrke na kojoj se okuplja više stotina ljudi iz raznih zemalja.

- Jedan od natjecatelja mobitelom se javio svojoj obitelji da odustaje od utrke te da se vraća kroz Malu Paklenicu. Međutim kako se u očekivano vrijeme nije vratio i nije odgovarao na pozive svoje obitelji, posumnjali su da se nešto dogodilo. Ubrzo je organizator utrke uputio poziv za pomoć gorskih spašavatelja koji su odmah krenuli u potragu. Jedan planinari je naišao na tijelo. Tada su alarmirani policija i hitna pomoć, a oko 20 sati gorski spašavatelji su stigli do tijela nesretnog trekera - istakli su iz GSS-a.

>> Na Paklenici preminuo 66-godišnjak iz Zadra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije