samo za studente

Sudjeluj na Piculinom natječaju i osvoji put u Strasbourg!

natjecaj
Facebook profil Tonino Picula
22.10.2013.
u 12:16

Autor najboljeg rada bit će nagrađen četverodnevnmi putem u Strasbourg i izložbom najboljih radova

Ured zastupnika u Europskom parlamentu Tonina Picule objavio kreativni foto i video natječaj “KLIK ZA BOLJU HRVATSKU” za sve studente Republike Hrvatske. 

- Cilj je da studenti “uhvate” motive hrvatske svakodnevnice koje bi voljeli vidjeti više ali (ili) i motive koje bi voljeli gledati manje priopćeno je iz Piculina ureda iz kojeg mlade pozivaju da ''Europi predstave Hrvatsku u kojoj su mladi ljudi svjesni problema na kojima treba raditi ali također vide pozitivne trendove i znaju u kojem smjeru gurati društvene promjene''.

Svi oni koji žele napraviti inspirativnu fotku ili snimiti motivirajući video trajanja maksimalno do dvije minute svoje radove mogu poslati na natjecaj.picula@gmail.com. 33 najbolja rada bit će nagrađena četverodnevnim putem u Strasbourg i izložbom najboljih radova.

Natječaj je krenuo jučer, a prijave traju sve do 11.studenog. Sve detalje o Natječaju mogu se pronaći na web stranici toninopicula.com ili facebook.com/ PiculaTonino. Tamo se nalaze Prijavni list, Pravila natječaja i Sažetak pravila.

>>M. Hrgović pobijedila na natječaju 'Jedna slika iz Domovinskog rata'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije