Poreč

Sukob na moto susretu: Slovenac na smrt izbo mladića iz Poreča

vabriga
dražen požarić/parentium.com
08.07.2012.
u 15:25

Aleksandra Vidnjevića nožem je u Santa Marini kod Vabrige dvadesetak minuta iza ponoći napao slovenski motorist, Više osoba koje se povezuju s ovim nesretnim događajem, privedene su u policiju.

Mladić iz Poreča, 24 godišnjak Aleksandar Vidnjević, preminuo je u nedjelju u 14.40 sati u bolnici u Općoj bolnici u Puli, kamo je teško ozlijeđen, s čak dvije ubodne rane u predjelu trbuha, bio dovezen prethodne noći oko 1 sat. Kobne su bile ozljede unutarnjih organa zbog dubine ubodnih rana. Teško mu je ozlijeđena jetra i krvarenje je bilo obilno. Operiran je, no ozljede su bile preteške.  

Još se ne zna tko je napadač

 Kako je danas izvijestio Operativno komunikacijski centar PU istarske Porečanin je ozlijeđen u tučnjavi u izletištu Santa Marina kod Vabrige dvadesetak minuta iza ponoći, a više osoba, neslužbeno doznajemo da je riječ o pet slovenskih državljana, koje se povezuju s ovim nesretnim događajem, privedene su u policiju u Poreču. Zasad nema potvrde da je među privedenim i napadač na mladića.

U Santa Marini u subotu navečer održavao se tradicionalni susret bikera - 16. Golden Valley - koji organizira porečki moto klub Indians, a prema neslužbenim informacijama, s Vidnjevićem se sukobio i ubo ga nožem u trbuh jedan od gostiju susreta -  motorist iz Slovenije, za kojim se tijekom noći tragalo. Navodno je nakon verbalne svađe došlo i do  fizičkog sukoba na plaži, gdje je mladić bio u društvu s prijateljem i nekoliko djevojaka, Slovenac otišao i vratio se s nožem te čak dva puta snažno ubo mladića, pobjegao te se sakrio se pod okriljem mraka u gužvi.

Bikeri se spremali odjuriti u Sloveniju 

Vidnjevićevi prijatelji iz moto kluba, shrvani od boli, okupili su se kako bi bili podrška obitelji ubijenog kolege, prenosi porečki portal Parentium com. Upravo su oni organizirali potragu za napadačem. Kako donosi Glas Istre navodno su ga pronašli ga u šatoru u društvu sa slovenskim motoristima te su ih zadržali i predali policiji koja je pohvalila suradnju i brzu reakciju porečkih Indiansa. Slovenci koje su zadržali članovi su moto klubova Fire Starters i El Diablo. No, tko je od njih odgovoran za smrt mladog Vidnjevića još se uvijek ne zna, a rasvijetliti će kriminalistička istraga.

Indiansima su, kažu, pomogli svjedoci koji su vidjeli kako se Slovenci pod okriljem noći okupljaju u šatorima nakon napada te, navodno planirali brzi odlazak preko granice do koje im je potrebno 20-tak minuta na brzim motorima. Pomogli su im i lokalni zaštitar, a policija je dovršila posao privođenjem u porečku postaju. 

Komentara 13

TR
Trempetich
15:49 08.07.2012.

Gdje je nestao čovjek?

AU
Augustiner
15:50 08.07.2012.

jel su to opet neki hels angelsi došli??

Avatar Joja
Joja
16:23 08.07.2012.

Ha, sta drugo na moto susretima ocekivat, gdje tece alkohol, droga i prostitucija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije