PRITVOREN 28-GODIŠNJAK

Sumnjiče ga da je izazvao tri požara kod Dubrovnika

Veliki požar kod Vrpolja uz kopnene snage gase i četiri kanadera
Dusko Jaramaz/PIXSELL
17.08.2022.
u 08:25

Nakon što je ispitan na ODO Dubrovnik, 28-godišnjak je doveden pred suca istrage županijskog suda u Dubrovniku koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Za općeopasnu radnju, odnosno namjerno podmetanje požara osumnjičen je 28-godišnjak koji je zbog toga ispitana u ODO Dubrovnik. Sumnjiči ga se da je u tri navrata, između 5. srpnja 2022. i 7. srpnja 2022., na predjelu Nove Mokošice i mjesta Donje Obuljeno, na području grada Dubrovnika, palio suho raslinje i suhu travu. Zapalio bi suhu travu, a širenje požara spriječeno je  zahvaljujući vatrogascima, iako je prijetila  opasnost da požari zahvate obiteljske kuće, parkirana vozila i gospodarske objekte.

Nakon što je ispitan na ODO Dubrovnik, 28-godišnjak je doveden pred suca istrage županijskog suda u Dubrovniku koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

VIDEO: Sumnjiče ga da je izazvao tri požara kod Dubrovnika

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
09:01 17.08.2022.

"Šteta" što njje sin hrvatskog branitelja da mu odmah i ime saznamo !

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
09:16 17.08.2022.

Komšija Trebinjac?

UG
ugota
09:26 17.08.2022.

Jeli ovo turista iz Trebinja ili domaci srbin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije