MLADIĆ (24) ZAVRŠIO U REMETINCU

Sumnjiče ga za spolnu zloporabu 14-godišnjakinje, a on se branio: Bili smo u vezi

Obiteljsko nasilje
Davor Puklavec/PIXSELL
30.09.2024.
u 15:51

Nakon što je uhićen, ispitan je na tužiteljstvu prije no što je doveden pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda

Njemu je 24, njoj 14. Ona je štićenica jednog doma u Zagorju u koji se smještaju djeca koja su izuzeta iz problematičnih obitelji. On živi u kući u blizini tog doma, a ona ga posjećuje. On to koristi pa je prvo ljubi, a zatim stupa s njom u seksualne odnose. Nakon toga joj u više navrata šalje poruke, pozive..... Navedeno se događa u nekoliko navrata tijekom svibnja 2024., a sada je on zbog toga  osumnjičen za spolnu zloporabu djeteta mlađeg od 15 godina i povredu djetetovih  prava.

Nakon što je uhićen, ispitan je na tužiteljstvu prije no što je doveden pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda. Tužiteljstvo je tražilo da mu se istražni zatvor odredi zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti  od ponavljanja djela. Smatraju i je 24-godišnjak svjesno iskoristio teške životne okolnosti 14-godišnjakinje jer je znao da dolazi iz razorene obitelji te da je živjela u domu. On se branio da je nije prisiljavao na spolni odnos, te je tvrdio da su njih dvoje bili u - vezi. No sud mu nije povjerovao pa mu je određen jednomjesečni istražni zatvor te je završio  u Remetincu.  

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
16:15 30.09.2024.

Jaka ti obrana, sa djetetom biti u vezi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije