Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni trokut

Suprugin ljubavnik pred vratima mu ostavio osakaćenog pijetla?

javor
Ivana Ivanović/Pixsell
10.11.2010.
u 17:45

Solinjanin kojega pijetao s odsječenom glavom i nogama nije uplašio prije 15-ak dana zaprijetio je smrću ženi i ljubavniku

Ispred ulaznih vrata svoga stana u Solinu Javor S. (45) zatekao je u ponedjeljak navečer zastrašujući prizor, mrtvog pijetla s odsječenom glavom i nogama!

Policija istražuje tko mu je ostavio “dar”, a glavni je sumnjivac Darko Č. (48), mesar iz Stare Gradiške, ljubavnik njegove žene Dragice.

– Bio sam u kući i izišao oko 23 sata. Vidio sam mrtvog pijetla. Bacio sam ga mačkama da ga pojedu – kazao je Javor S. dodajući da se nije uplašio.

Prije nešto više od mjesec dana njega i troje djece napustila je supruga koja se “spanđala” s mesarom, a prije dva tjedna Javor ih je zatekao u jednom kafiću u Solinu. Nakon svađe, zaprijetio je Darku. Ovaj je pak 26. listopada prijavio prijetnju smrću koju mu je uputio Javor S. Na blagdan Svih svetih, dok je bio na selu, Javora je netko nazvao na mobitel i zaprijetio mu da će mu polomiti ruke i noge!

Još mu je poručio da ode živjeti u Njemačku, a da će lik iz Gradiške doći u Solin živjeti s njegovom bivšom suprugom. Oba “člana” zamršenoga ljubavnog trokuta otprije su poznata policiji, Javor po nedopuštenom držanju oružja, a Darko po krađama i ozljeđivanju.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar beg
beg
20:51 10.11.2010.

zene vole meso ito bez kosti he he he

FU
funta82
18:17 10.11.2010.

super, sad sve znam...Zahvaljujem se Večernjem listu, što me je obavijestio o ovom događaju...mene koji živi 500 km sjeveristočno...zašto se takve stvari stavljaju u nacionalne novine? zašto bi to mene trebalo zanimati? Vi novinari bolje da ste pisali svih ovihh godina o korupciji i sličnom, i lopovluku i krađama....a ne...to onda niste smjeli...sram da vas bude....

AR
ARIDAN
20:51 10.11.2010.

U cijeloj ovoj priči naj.. jadan pijetao i njega mi najviše žao. A ovi svoj trokut nek rješavaju bez medijskih i inih uplitanja... Baš me boli briga tko tu koga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije