'VUČE HDZ ZA NOS'

Suverenisti: Pupovac je Oluju nazvao etničkim čišćenjem, a sada je bio na Danu RS koja je nastala na taj način

Glina: Srpsko narodno vijeće organizirao prigodni dječji božićno-novogodišnji program
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/2
10.01.2022.
u 17:45

- Nepojmljivo je da glavni koalicijski partner premijera Plenkovića i HDZ-a prisustvuje nečemu, što nitko na svijetu ne priznaje kao zasebnu državu, a što je i Ustavni sud Bosne i Hercegovine u dva navrata proglasio neustavnim - dodaju iz Suverenista

Povodom proslave Dana državnosti Republike Srpske, gdje je boravio i predsjednik SDSS-a i SNV-a Milorad Pupovac, priopćenjem za javnost oglasili su se Hrvatski suverenisti koji su Pupovčevu nazočnost na proslavi najoštrije osudili.

- Nepojmljivo je da glavni koalicijski partner premijera Plenkovića i HDZ-a prisustvuje nečemu, što nitko na svijetu ne priznaje kao zasebnu državu, a što je i Ustavni sud Bosne i Hercegovine u dva navrata proglasio neustavnim. Još žalosnije su današnje izjave premijera Plenkovića, koji pokušava opravdati prisustvo Milorada Pupovca u Banja Luci, govoreći da je isti bio u svojstvu Srpskog narodnog vijeća. Neshvatljivo je da premijer Plenković i HDZ dozvoljavaju da ih jedan Pupovac malo-malo „vuče za nos“, navodi predsjednik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček.

Dodaju i kako je Pupovac prije mjesec dana u Hrvatskom saboru generalu hrvatske vojske Željku Sačiću rekao „da je tijekom „VRA Oluja“ izvršeno etničko čišćenje, a sada se pojavljuje na tzv. Danu, tzv. Republike Srpske, koja je upravo nastala na etničkom čišćenju“. 

 

 

Komentara 8

DU
Deleted user
18:53 10.01.2022.

pupavac je nebitan ...on je etnobiznismen...sve radi za mrske mu kune..a njegov politicki gospodar je nametnuti vodja stranke i predsjednik vlade rh....

Avatar jeremija1
jeremija1
19:40 10.01.2022.

Dvostruko mjerilo - to je drugo ime "našeg" Milorada. On nam objašnjava da smo nastali na progonu Srba. Iako su ovi iz "Krajine" protjerivali Hrvate. Kaj veli dotični, na čemu je nastala Republika Srpska ?

Avatar xilandar
xilandar
18:36 10.01.2022.

drug Pupovac, hdzeovac veliki, a domoljubi vjerno glasaju za njega...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije