Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon predsjedničke debate

Ovakav Biden nema izglede za pobjedu, sve glasniji pozivi da odustane od kandidature: 'Ovo je bilo bolno'

28.06.2024.
u 22:12

Mnogi u Demokratskoj stranci govore o mogućoj potrazi za novim kandidatom. Trump kod dijela Amerikanaca uživa tako čvrstu podršku da njihov glas njemu ne može promijeniti njegovo laganje ni kršenje zakona

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar American_ninja
American_ninja
02:31 29.06.2024.

Biden je već godinama isti, ali svaki ukaz na to je popraćen tds ispadima, brisanjem komentara i sl.

Avatar dostojevski
dostojevski
02:19 29.06.2024.

Nije Biden problem zbog godina, nego zbog poteza koje vode USA i cijeli svijet u propast. Neinteligentan, pokvaren i samoljubiv, a drzi najvazniju poziciju u svijetu. Vidite samo kako je stanje u svijutu otislo u vraga za ove 3 godine dok je on na vlasti. Nije njegova krivica za sve sto se desava, ali pravi sposoban covjek na njegovoj poziciji bi mogao puno uraditi da ne bude ovako lose.

Avatar Tombstone
Tombstone
03:47 29.06.2024.

Koje laganje I krsenje zakona? Sad but Krasnec "pa to svi znaju"... ajmo argumentirano, s primjerima. Koje laganje I krsenje zakona????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije