Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRŽA, BOLJA, MODERNIJA

Sve što vas zanima nadohvat ruke

VL
05.01.2024.
u 16:35

Preuzmite novu aplikaciju Večernjeg lista i čitajte najnovije vijesti.

Ulaskom u novu godinu Večernji predstavlja novo ruho aplikacije koja donosi sadržaj portala vecernji.hr i dnevnih novina na vaše pametne telefone i tablet uređaje te time čini vijesti dostupne u svakom trenutnu na svakoj lokaciji.

Što je novo? Brzina koja osvaja - pristupite vijestima i člancima još brže! Osvježeni layout omogućuje jednostavno snalaženje i istraživanje raznovrsnih sadržaja bez napora. Osim toga, poboljšane karakteristike čine čitanje još ugodnijim. Sa sučeljem prilagođenim vašim potrebama, uživajte u boljoj preglednosti kroz moderni dizajn aplikacije. Personalizirajte svoje iskustvo prema vlastitim interesima - prilagodite postavke kako bi dobili samo ono što vas zanima, kada i kako želite.

Uz lakši i brži pregled sadržaja aplikacija Večernjeg lista nudi:

- mogućnost promjene veličine fonta i svijetle ili tamne pozadine

- mogućnost pregledanja sadržaja i po podrubrikama

- mogućnost komentiranja članaka

- praćenje live članaka (izvanrednih vijesti, sportskih događanja...).

Moderan i pregledan dizajn omogućava jednostavno snalaženje i brz pristup željenim člancima, a aplikaciju je moguće koristiti na iOS i Android uređajima. U svakom trenutku čitajte aktualne novosti iz Hrvatske i svijeta, pregledajte fotogalerije i video s vecernji.hr. Besplatno preuzmite novu Večernjakovu aplikaciju i uživajte u novom iskustvu čitanja!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije