NA DUGOM OTOKU

FOTO Svi očekivali da će reći datum izbora, a Milanović se raspričao o srdelama: 'Skup je taj namaz od 5 eura'

Sali: Predsjednik Milanović posjetio je tvrtku Mardešić te obišao pogon
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/20
14.03.2024.
u 15:28

Plenković je protektor lopova i korupcije u Hrvatskoj, svaka sardina to kuži, i ova kojoj su odrezali glavu, kazao je predsjednik

Predsjednik Zoran Milanović komentirao je raspuštanje Sabora na Dugom otoku gdje je posjetio tvrtku Mardešić d.o.o. te obišao proizvodni njihov pogon. Iako su svi očekivali da će objaviti datum izbora, nije to učinio. 'Vojna tajna, reći ću vam sutra kad dođem u Zagreb', kazao je predsjednik. S druge strane, predsjedničke izbore najavio je za kraj godine, u studenom ili prosincu. 

- Loše vrijeme, koje je završilo s nekoliko nasilničkih gesti, glavna je procesuiranje Turudića kao biomase na mjesto državnog odvjetnika. Izražavao sam se o Ustavnom sudu svakako, ne bez argumenata, a jučer su valjda i oni shvatili da tako dalje ne može - kazao je predsjednik te nastavio: 

Sali: Predsjednik Milanović posjetio je tvrtku Mardešić te obišao pogon
1/20

- To konačno ide svom kraju, nakon mjeseci i mjeseci prtljanja, laganja, manipuliranja... Ovo je bilo drpanje, laganje, da se stekne što bolja početna pozicija. Danas je donesen i taj zakon AP, ovo je jedan pokušaj discipliniranja i sređivanja stanja. Plenković je protektor lopova i korupcije u Hrvatskoj, svaka sardina to kuži, i ova kojoj su odrezali glavu - dodao je. 

Milanović je nakon toga pričao o tvornici koju je posjetio. Otkrio je kako voli konzervirane srdele, ali je komentirao i cijene. - Znam kupiti namaz, portugalske sardine, to izađe skoro 5 eura bez dostave, 120 grama, to je skupo. Ne mogu reći da su ove bolje, jednako su dobre - zaključio je. 

Podsjetimo, zastupnici u Hrvatskom saboru danas su izglasali raspuštanje svog 10. saziva, a Predsjednik Republike, koji prema zakonu određuje datum parlamentarnih izbora, to može napraviti najmanje 30, a najviše 60 dana od raspuštanja parlamenta. Zadnji datum kada se mogu održati izbori je 12. svibnja, a kao mogući datumi još se spominju 5. svibanj te 21. i 28. travanj. 

GALERIJA FOTO Tko je smršavio, a tko je mijenjao frizuru? Evo koliko su se promijenili zastupnici u četiri godine

Sali: Predsjednik Milanović posjetio je tvrtku Mardešić te obišao pogon
1/17
Ključne riječi

Komentara 45

BA
Barcelona85
17:19 14.03.2024.

I SDP I HDZ su isto pakovanje ali brate mili koliko HDZ botova! Botovi u stampedu na Vecernji!

Avatar IvanR
IvanR
16:55 14.03.2024.

Svaka mu je na mjestu. Banda ne spava i prepozna se kada progovori.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
07:52 15.03.2024.

Kizo kralj. Državnici od njega mogu učiti kako se obavlja predsjednička dužnost! He, he, he…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije