PREMINUO ANTE ĆORUŠIĆ

Potreseni kolege na Rebru: 'Otišli smo vidjeti što se zbiva. Došao je tim liječnika, pokušali su mu pomoći'

Zagreb: Policijski očevid na Rebru gdje je poginuo ravnatelj bolnice Ante Ćorušić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/20
21.10.2024.
u 14:17

Ante Ćorušić preminuo je pri padu s požarnih stepenica, navodno je išao u prizemlje, a svjedoci kažu kako su te stepnice izrazito loše

Ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić preminuo je pri padu s požarnih stepenica. Konkretno, riječ je o stepenicama upravne zgrade KBC-a, a to je zgrada u čijem prizemlju je Konzumova trgovina. Navodno su ga kolege pokušale reanimirati, ali nisu uspjeli. Jedna od liječnica s Rebra pojasnila je kako su sporne stepenice izrazito loše. 

– Svi krate put tim požarnim stepenicama koje vode do trgovine u prizemlju, a te su stepenice užasne, s tim rupama u koje noga lako propadne. Jednom sam išla tim stepenicama i rekla sam si da neću ići nikad više. Čudim se kako oni iz upravne zgrade stalno idu tim stepenicama.

Na mjesto događaja ubrzo je došla policija koja radi očevid, a svjedoci su ispričali što su čuli i vidjeli: – Stajao sam s kolegom blizu ulaza u KBC Zagreb kad smo čuli udarac. Otišli smo vidjeti što se zbiva i vidjeli kako su ljudi već izašli iz bolnice. Radilo se o ravnatelju Anti Ćorušiću. Došao je njegov zamjenik, glavna sestra, tim liječnika. Pokušali su mu pomoći – rekao je jedan od svjedoka za 24sata, dok je drugi nadodao:

– Nešto je bilo kao da je pas zarežao. Kao da je nešto lupilo u tom trenutku. Vidio sam da se skupljaju ljudi, shvatili smo da je netko pao. Nelagodan je osjećaj kada stojite ovdje, nedaleko od toga mjesta.

FOTO Prekinuo specijalizaciju, kao liječnik dragovoljac otišao u rat, a onda postao moćnik hrvatskog zdravstva

Zagreb: Policijski očevid na Rebru gdje je poginuo ravnatelj bolnice Ante Ćorušić
1/88

Ključne riječi

Komentara 1

ON
Onrub12345
14:35 21.10.2024.

preuzasna vijest ...neka mu je laka hrvatska zemlja koju je toliko volio...otisao je nas dobri hrvatski covik i pol ....nas dobri Ante !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije